luni, 21 februarie 2011

Despre Ortisoara pe Facebook!!

Despre Ortisoara e pe Facebook de cateva zile. Deoarece am vazut ca nenumarati ortisoreni au cont pe facebook si e mai usor sa acolo sa faca comentarii la poze decat pe blog, am decis sa facem si acest pas, profil pe Facebook.....sa venim mai aproape de cei interesati de Ortisoara si nu numai.
Asa ca toti cei care vreti puteti adauga despre ortisoara la prieteni pe contul vostru de facebook.

In aceste zile, de cand suntem prezenti si pe Facebook, am observat ca cei mai activi prin comentarii si like-uri la profilul Despre Ortisoara sunt ortisorenii plecati in alte tari, Spania, Italia, Germania, Suedia si altele.....Ma bucur ca pe aceasta cale putem sa venim in intampinarea dorintei lor de a revedea locurile natale, imagini noi sau mai vechi, prieteni, rude, cunostiinte, de a afla informatii si stiri interesante.

Despre Ortisoara este profilul de facebook al comunitatii Ortisoara, localitatea ce este alcatuita si din satele Calacea, Cornesti si Seceani, deci nu i-am uitat nici pe ei, vecinii nostri.Vom incerca sa aducem la cunostinta si informatii despre cele trei comunitati surori ale Ortisoara.

Numai bine si urmariti-ne in continuare!!

Niciun comentariu: